هلوها را تمیز شسته و روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.آنها را از وسط نصف کرده و هسته را خارج کنید.کف یک سینی بزرگ را با پارچه نخی تمیزی پوشانده و سپس هلوهای نصف شده را با فاصله کف آن بچینید.روی سینی یک پارچه توری تمیز بکشید و آن را زیر نور خورشید قرار دهید.هنگام شب که رطوبت هوا افزایش مییابد، سینی را داخل خانه ببرید تا دوباره رطوبت جذب نکنند؛ موقع روز دوباره آن را در مقابل نور خورشید قرار دهید.حدود ۴ روز طول میکشد تا برگها آماده شود؛ در این فاصله پر هلوها را زیر و رو کرده تا به طور یکنواخت حرارت ببینند و خشک شوند.
مراقب باشید برگ خوشمزه هلوی شما مانند چیپس خیلی خشک و شکننده نشود؛ همین که رطوبت هلوها به ۲۰ درصد برسد، باید از مقابل نور خورشید برداشته شوند.